TED GAZİANTEP KOLEJİ OKUL RADYOSU

Penguen Serüvenleri

Her türlü penguen olaylarının anlatıldığı muhteşem satırlar...


Ana Karakterler

Cadence: Franky'yi sevmektedir. Ama bunu bir türlü açıklayamaz. Dans yeteneği süperdir. Bütün hayatını dans'a adamıştır. Sadık Puffle'ı Lolz'dur.

Franky: Adanın en ünlü yıldızıdır. Bubblegirl'e aşıktır. Ama sonradan Bubblerl ile ayrılır. Bu yüzden Cadence'i biraz sevmeye başlar.

G Billy: Çok kıskançtır. Cadence'i çok sever. Onu elde etmek için her şeyi yapar. Franky'yi çok kıskanmaktadır. Sadık puffle'ı Pop'dur.

Petey K: Penguin Band'da en çok Franky'yi sever. Çok kırılgandır. Hemen her şeye üzülebilir. Takımın gözbebeğidir. Sadık puffle'ı Bouncer'dir.

Stompin Bob: Çok çılgındır. Her zaman Rock yapmayı sever. Her dakika hatta. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Sadık puffle'ı Chill'dir.

Rockhopper:  Alper2002'nin babasıdır. Adanın en iyi korsanııdır. Yarr Rockhopper'ın sadık puffle'dır. Gemisiyle ara sıra turlara çıkar.

Yesil Z: Biraz heyecanlıdır. Çok meraklıdır. Ama çatlaktır. Her zaman Adanın en iyi Beyzbolcusu olmayı hayal etmiştir. Seriseri95 ile kardeştir.

Seriseri95: Müthiş bir yıldızdır. PinguTV'de haberleri yapar. Ama hayali bir ajan olmaktır. Yesil Z ile kardeştir.

Bubblegirl: Oreo'nun ikizidir. Ama o Oreo gibi kötü biris, değildir. Tam tersine iyilik meraklısıdır. Ama her zaman Mavipengu1'i örnek alır. Onun gibi bir dövüşçü olmak ister.

Dojo Savaşçıları

Sensei: Adanın en iyi dövüş ustasıdır. Adada en sevdiği yardımcısı ise Fd Pengu'dur. Sadık puffle'ı Chirp'dir.

Fd Pengu: PinguTV'nin sahibidir. Ama aslında müthiş bir dojo dövüşçüsüdür. Ara sıra Gary'nin yanında da dolaşır. Mavipengu1'in kankasıdır.

Mavipengu1: Gary'nin yanında çalışmayı çok istemiştir. Ama bir türlü testi geçememiştir. Bu yüzden Sensei'nin yanında bir dövüşçü olmaya karar vermiştir. Bir yandan da PinguTV'deki CP Yıldızları adlı dizide oynar. Fd Pengu'nun kankasıdır.

Canavar Nija: Muhteşem bir dojo dövüşçüsüdür. 2005 Club Penguin Şampiyonasında 1. olmuştur. Sensei onun başarısını görmüştür. Ve onu kendinden sonra en iyi dojo savaşçısı yapmıştır.

Ajan Birliği

Gary: EPF'nin kurucusudur. Club Penguin Adasının en iyi ajanıdır. Sadık puffle'ı ise Flare'dir.

Rookie: Adanın en ünlü ikinci ajanıdır. Gary'nin yardımıcısıdır. Kimsenin geçemediği testi başarıyla geçmiştir. Sadık puffle' ise Blast'dır. Candano ile çok iyi arkadaştır.

Dot: EPF birliğindendir. Jetpack Guy ile birlikte aynı seviyededir. Onunla yarışmaktadır. Sadık Puffle'ı ise Loop'dur.

Jetpack Guy: EPF Birliğindendir. Dot ile yarışmaktadır. En sevdiği şey spor yapmaktır. Ama hayali ajan olmak değil usta bir dövüşçü olmaktı.

Candano: Rookie ile çok iyi arkadaştır. Adanın tek giysi tasarımcısıdır. Ama aynı zamanda gizli bir ajandır. Bazı görevlerde herkesten başarılı olur.

Alper2002: Ajan Birliğinde yenidir. Bu yüzden operasyonlara pek katılmaz. Çoğunlukla olayları merkezden yönetir. Ajanlara gittikleri yerlerle ile ilgili bilgiler verir. Sadık puffle'ı Flittir.

Puffle'lar

Bouncer: Rengi mavidir. Toplarla oynamayı çok sever. Adanın en iyi bowling oyuncusudur. En yakışıklı puffle'dır.

Blast: Rengi kırmızıdır. En sevdiği şeyler roketler ve havai fişeklerdir. Hayatını roketlere ve havi fişeklere adamıştır.

Chill: Rengi beyazdır. Her zaman dahice fikirler bulur. Club Pengui Adasının en zekilerinden biridir. Baloncuk yapmak en sevdiği şeydir.

Chirp: Rengi sarıdır. En sevdiği şey resim yapmak ve boyamaktır. Adaya geldiğinden beri resme merak salmıştır. Ve adanın en ünlü ressamıdır.

Flare: Rengi  siyahdır. Club Penguin Adasına gelmeden önce komedyendi. Ama şimdi Gary ile birlikte ajanlık yapıyor.

Lolz: Rengi mordur. Dans etmeyi çok sever. En büyük hayali Bir Pop Star olmaktır. Bu hayalini gerçekleştirmek için her gün Cadence ile çalışmaktadır.

Loop: Rengi pembedir. En sevdiği şey müzik çalmaktır. Ara sıra Pop ile buluşup şarkılar yaparlar. Hayali adanın en iyi gitaristi olmaktır.

Flit: Rengi yeşildir. Paylançoluk ve sihirbazlık gibi gösteriler yapmayı çok sever. Bu adaya gelmeden önce bir sirkte çalışıyordu. Ama şimdi kendi sahnesine çıkıyor.

Pop: Rengi mordur. Şarkı söylemeyi çok sever. Ara sıra Loop ile buluştuğuda Loop gitar çalar, Pop ise şarkı söyler. En büyük hayali albüm yapmaktır.

Yarr: Rengi kırmızıdır. Her zaman büyük bir korsan olmak istemiştir. Puffle'ların başkanıdır. Club Penguin Adasına geldiğinden beri Rockhopper ile yaşamaktadır.

Kötü Karakterler

Herbert: Adanın en azılı ikinci suçlusudur. Gary'yi yok etmek için bir çok plan uygular. Ama Oreo Herbert'ın da düşmanıdır. Çünkü Oreo bir keresinde Herbert'ı yere yığmıştı.

Klutzy: Herbert'ın sadık yardımcısıdır. Önceleri EPF'de çalışmaktaydı. Gary onu çok seviyordu. Çünkü operasyonlarda çok sessiz davranıyordu. Ve çok zekiydi.

Mavi Yengeç: Klutzy'nin amcasıdır. Herbert'dan nefret eder. Bu yüzden Oreo'nun yanında çalışmaktadır. Klutzy'yi her zaman Herbert'dan ayırmaya çalışmıştır.

Oreo: Adanın en azılı suçlusudur. Herbert'ı bir kez yenmiştir. Bir de ikizi Bubblegirl vardır. Ama en büyük hayali Club Penguin Adasını ele geçirmektir.

Hiç yorum yok: